Maak kennis met het nieuwe merk Hublot Mode Marine

Vanwege het grote succes op het merk Hublot Mode Marine voorziet Bluesand spéciaal voor zijn klanten de mogelijkheid om alvast even te snuisteren doorheen de nieuwe collectie van dit merk.

Hoe bestellen uit de catalogus?

  1. Noteer alle producten die je wenst te bestellen (Product code bvb. Pecheur d'homme, maat en kleur)
  2. Geef je bestelling door via onderstaande knop
  3. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De vermelde prijzen zijn exclusief de 10% extra korting. Deze wordt berekend op het totale netto eindbedrag.

Contacteer Bluesand

Hoogstaande, sportieve en modieuze kleding aan democratische prijzen

Merken zoals Hublot Mode Marine Regatta, Dare2B, Lafuma, Millet, O'Neill en vele andere garanderen je een sportieve stijl voor zowel dames, heren als juniors. Hierbij biedt Bluesand steeds de nieuwste trendy collecties aan, maar ook van de voorgaande collecties vind je er nog heel wat leuke stuks!

Zo zal je optimaal van alle weeromstandigheden kunnen genieten: met de hele familie een zonnige wandeling op het strand maken, ’s morgens in de regen de kinderen naar school brengen, in het weekend met vrienden in de polders gaan fietsen...

Bluesand staat voor technisch hoogstaande, sportieve en modieuze kleding en dit aan zeer democratische prijzen! Bij Bluesand kan je bovendien het hele jaar door genieten van mooie kortingen gaande van 10%, 30%, 50% tot zelfs 70%. Zo vind je er zeker altijd een goede deal!

Meer over Bluesand

Schrijf je in op de nieuwsbrief en wordt Bluesand VIP

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze allernieuwste collecties, promoties of openingsdagen voor onze outlet store?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd als eerste op de hoogte!