Ontdek Lafuma en geniet van de herfst bij Bluesand

Het is weer genieten geblazen met de wondermooie kleurenpracht die de aankomende herfst met zich mee zal brengen. Tijd dus om de beentjes te strekken, want wat is nu nog leuker dan een verfrissende boswandeling of even uitwaaien aan zee? Zo wordt het heerlijk ontspannen op een mooie zondag met de hele familie. Ook zin gekregen om te genieten van de herfst? Ontdek dan snel het bijzondere kledingaanbod van Lafuma voor het hele gezin om jullie alvast heerlijk warm in te duffelen.

Helemaal klaar, bewegen maar!

Ongeacht welke activiteit je verkiest, sporten en bewegen vraagt om gemakkelijke goede kleding met specifieke eigenschappen. We kiezen dan graag voor kwalitatieve kleding met veel bewegingsvrijheid. Lafuma speelt daar helemaal op in en brengt zowel een hoog draagcomfort als de nodige stevigheid en duurzaamheid.

Wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve outdoorkleding, campingkleding, streetwear voor een leuke activiteit aan de kust, weet Lafuma zeker te bekoren. Zo werkt Lafuma met kwalitatieve en mooie stoffen die voorzien worden van een topafwerking. Met haar bijzondere kwaliteiten vormt de kleding van Lafuma de perfecte kleding voor al je outdoor activiteiten.

In het kwalitatieve aanbod van Lafuma vind je zowel waterdichte als windbestendige stuks. Daarnaast brengt Lafuma steeds kleding met een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Als outdoor de nieuwe trend wordt

Het outdoormerk Lafuma is met haar oprichting in 1930 intussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Lafuma is er voor iedereen die houdt van het buitenleven, de natuur en het avontuur. Maar behalve aandacht voor de natuur en kwaliteit, heeft Lafuma ook aandacht voor design. Met hun oog voor vormgeving en de zorg voor een modieuze toets, weet het merk Lafuma iedereen te bekoren.

De stijlvolle en toegankelijke ontwerpen zorgen dat het buitenleven iedereen weet aan te spreken. Zo wordt outdoorkleding ook streetwear en zelfs citywear waarbij het sportieve merk Lafuma dagelijks door iedereen gedragen wordt. Deze herfst en winter zorgt Lafuma voor de nodige rust en ontspanning met een warme kledingcollectie waarvan de kleuren zo zacht zijn als de stoffen.

Ontdek het ruime kledingaanbod van Lafuma in de winkels bij Bluesand en kom met elk weer genieten van onze Belgische kust. Je vindt er al snel je nieuwe favoriete getailleerde outdoorjasje of leuke maar vooral heerlijk warme muts.


Alle collectiebeelden op deze website zijn louter indicatief.
Kom voor het actuele Bluesand aanbod langs in één van onze winkels.