Bewegen maar met onze twee nieuwste merken Jack Wolfskin en Speedo

Daar is die heerlijke zonneschijn terug! Jawel, de lente en zomer komen eraan! Het ideale moment om aan je conditie te werken. Tijd dus om je sportprogramma in elkaar te steken om helemaal fit te zijn. Met het goede weer in het vooruitzicht, is het ook terug tijd om meer het buitenleven op te zoeken. Maar met die vele buitenactiviteiten is het ook aan te raden te zorgen voor de juiste kleding die bij je activiteiten past. Daarom stelt Bluesand je graag twee van haar nieuwe merken voor.

Jack Wolfskin, klaar voor het avontuur

Jack Wolskin overtuigt met kwalitatieve materialen, gespecialiseerde productieprocessen en innovatieve technologieën. Wie voor Jack Wolfskin kiest, kan rekenen op zowel comfortabele als duurzame kleding. Daarnaast brengt Jack Wolfskin hoog isolerende, snel drogende kleding die zowel waterdicht als ademend is. Jack Wolfskin truien worden onder meer geproduceerd met kwalitatieve fleecestoffen. Daarnaast ontwierp Jack Wolfskin het innovatieve materiaal Texapore dat aangebracht wordt als coating op Jack Wolfskin jassen. Texapore zorgt voor uitstekende isolerende eigenschappen, beschermt tegen vocht en biedt hoog comfort. Voorzien met een polyurethaan coating zorgt een Jack Wolfskin jas bovendien voor een goede vochtuitwisseling.

Wie houdt van avontuurlijke buitenactiviteiten weet dat het dragen van comfortabele, beschermende en aangepaste outdoor-kleding geen overbodige luxe is. Bij Bluesand vind je gegarandeerd een ruim aanbod aan kwalitatieve outdoor-kleding van Jack Wolfskin zodat jij maximaal kan genieten van al je buitenactiviteiten. Kom bij ons langs en wij  helpen je graag verder met professioneel advies bij het kiezen van de beste outdoor-kleding.

Speedo, meer dan gewoon zwemkleding

Wil je helemaal in vorm geraken, dan is zwemmen een absolute aanrader. Zwemmen vormt de beste ondersteuning van andere sporten om zo blessures te vermijden. Tijdens het zwemmen worden spieren zowel ondersteund als getraind, maar bovenal wordt tijdens het zwemmen ook aan je conditie gewerkt. Om de beste zwemprestaties te halen, kies je voor de zwemkleding en accessoires van Speedo. Het voordeel aan de zwemshorts en zwempakken van Speedo is dat ze heel gemakkelijk zitten en iedereen passen. Daarnaast zorgt de kwaliteit van de zwemkleding ervoor dat je langdurig plezier aan je nieuwe zwemoutfit kan beleven.

Wil jij ook vol zelfvertrouwen aan het zwembad of langs de zee verschijnen? De populaire zwemkleding van Speedo is eenvoudig te herkennen aan het rode boemerang logo. Ontdek snel de brede collectie zwemkleding en accessoires bij Bluesand. Zo haal jij ook het beste uit jouw zwemtraining samen met Speedo.


Alle collectiebeelden op deze website zijn louter indicatief.
Kom voor het actuele Bluesand aanbod langs in één van onze winkels.


Alle collectiebeelden op deze website zijn louter indicatief.
Kom voor het actuele Bluessand aanbod langs in één van onze winkels.